Healing

Healing

Healing betekent genezing in de breedste zin van het woord. De cliënt ontvangt genezende energie uit de energetische wereld, die voor elk type menselijk lijden helend werkt: fysiek, mentaal en emotioneel.
Deze energie is van een hoge intelligentie, wat betekent dat het de oorzaak bestrijdt, níet de symptomen. De energie ‘weet’ zelf als het ware waar het nodig is.

Voor het geven van healings heb ik gedegen opleidingen gevolgd
Bij een healing fungeer ik als een zogenoemd doorgeefkanaal: de genezende energie geef ik door aan de cliënt. Omdat de energetische wereld niet afhankelijk is van tijd of plaats, kan een healing ook op afstand gegeven worden.
Bij een healing in mijn praktijk, geef ik de energie door middels aanraking, meestal de schouders van de cliënt.

Welke genezing kan een healing geven?
Vaak wordt een healing gegeven op meerdere niveaus van het lichaam. Zoals gezegd ‘weet’ de energie zelf waar de werkelijke oorzaak van de klacht of het probleem zich bevindt. Het kan dus gebeuren dat u om een fysieke reden voor een healing komt, maar de healing (eerst) elders wordt ‘ingezet’.

Een healing kan uw lichamelijke en mentale klachten verminderen en zelfs helemaal wegnemen. Een healing geeft daarnaast in veel gevallen belangrijke en interessante inzichten.

Hoe werkt het?
De mens is een energetisch wezen met een stoffelijk lichaam. Het energetisch wezen bestaat uit verschillende lagen.De eerste drie lagen (emotioneel, mentaal en spiritueel) horen in balans te zijn met de vierde laag “het stoffelijk lichaam”.

Deze balans onderhouden we door: de juiste hoeveelheid en kwaliteit van voedsel, beweging, spanning en ontspanning én de verwerking van emotionele en mentale uitdagingen.

Wanneer een of meerdere van deze gebieden te lang in onbalans verkeert, ondervinden we blokkades, stress en fysieke ongemakken.
Wanneer deze onbalans chronisch of blijvend wordt, ontstaan er complexere problemen. Onbalans start altijd in de energetische lagen. Wanneer we de onbalans dáár niet kunnen oplossen, verdicht het probleem zich en komt het tot uiting in de fysieke laag van ons wezen.
Dan is ons lichaam ziek!

Kosten
In mijn praktijk: € 30,-
Op afstand: € 20,-

Bel mij