Over mij

Over mij

Mijn leven heeft een drastische ommezwaai gemaakt. Hoewel ik al op jonge leeftijd een sterke interesse voor levenswijsheden (waaronder spiritualisme) voelde, leidde ik verder een ‘regulier’ bestaan. Jarenlang werkte ik in het ziekenhuis als onder meer medisch codeur en administrateur. Daarnaast heb ik succesvol mijn eigen cateringbedrijf geleid.

Toen ik in aanraking kwam met De Zwanenhof te Zenderen, veranderde mijn leven compleet. Dit trainings- en retraitecentrum biedt opleidingen volgens de richtlijnen van het SNU. De docenten die hier lesgeven zijn mediums die op hoogstaand internationaal niveau werken. De meesten doceren al jaren aan het befaamde Arthur Findlay College in Stansted

De healings die ik hier mocht ontvangen, hebben mijn ernstige lichamelijke en geestelijke klachten verbeterd en in de meeste gevallen zelfs helemaal weggenomen. Het verdwijnen van de pijn en het ongemak maakte mijn leven zo veel prettiger. Nog elke dag ervaar ik verwondering en dankbaarheid over deze enorme positieve wending in mijn leven.
Ik besloot hetzelfde voor anderen te willen betekenen. Ik stopte met mijn bedrijf en startte direct met het volgen van diverse gecertificeerde opleidingen.

Inmiddels ben ik secretaris bij de Stichting Spiritualisme en Mediumschap Nederland. Daarnaast geef ik teken- en schilderles en heb ik thuis een atelier gecreëerd waar ik werk aan mijn Spirit Art. Momenteel richt ik mij met name op auragraphs en illustraties voor een reeks spirituele kindersprookjesboeken.

Bel mij