Reading & Spirit Art

Reading & Spirit Art

Vanaf mijn twaalfde heb ik contact met de ’spirituele wereld’, al heb ik jarenlang niet geweten wat er precies gebeurde. Door het volgen van gedegen opleidingen bij docenten die internationaal op hoogstaand niveau en volgens de SNU-richtlijnen lesgeven, leerde ik wat dit contact inhield en ontwikkelde ik mijzelf tot medium.
Tot mijn eigen verbazing ontdekte ik ook in staat te zijn gelijkende portrettekeningen van overleden personen te kunnen maken evenals tekeningen met boodschappen en helende werkingen (Spirit Art).

Reading
Bij een reading kan ik mij richten op belangrijke boodschappen vanuit de energetische wereld met betrekking tot uzelf (psychic reading), of contact leggen met een dierbare overledene (mediamieke reading).

Spirit Art
Spirit Art is een aanvulling op de reading. Ik heb diverse opleidingen gevolgd om mijn readings te versterken middels artistieke uitingen. Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden die ik u tijdens een reading kan bieden. In de Galerij vindt u een impressie van mijn Spirit Art.

Encaustic Art
(Bijenwasschildering)
Met behulp van gekleurde bijenwas, maak ik een schildering die door de spirituele wereld geleid wordt. Het bijzondere is dat de kleuren, structuren, symbolen en figuren die in het werk te zien zijn, een belangrijke betekenis hebben.

Elke kleur geeft zijn eigen frequentie/trilling af wat helend werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De kleuren en de energie in de schildering werken maanden door. Het is daarom raadzaam de schildering een plek in huis te geven waar u hem vaak kan zien.
  

Auragraaf
Hierbij maak ik een connectie met de energetische wereld waardoor een tekening/schilderij tot stand komt dat mij veel over uw leven vertelt. Over gebeurtenissen, uw sterke punten en hetgeen extra aandacht nodig heeft. Daarnaast geeft het informatie over uw fysieke, mentale en spirituele situatie.
Kosten: € 295,-. Hoog kwalitatieve materialen: papier (25% katoen), Winsor & Newton watercolor en Indian ink, Viva Decor Inka-Gold metal paint, Panpastel, Faber Castell polychromos, alcoholinkt, Yupo paper, Micron fine liners, formaat: 400×500 mm.

Spirit portret 
Hierbij maak ik contact voor u met een dierbare overledene. Deze persoon portretteer ik met potlood en/of krijt. Wanneer uw geliefde een boodschap wil overbrengen of in contact wil komen met hun geliefden op aarde, kan dat op deze wijze tot stand komen.
Kosten: € 75,-

Bel mij